Óbuda Hockey Academy

Az Óbuda Hockey Academy több évig tartó megfeszített munka eredményeként jutott el mai állapotáig. Az egyesület azzal a nem titkolt céllal jött létre, hogy megszerettesse a kicsikkel a jeget és felkarolja a tehetséges gyerekeket. De azt valljuk, hogy teret kell adni azoknak a gyerekeknek is, akik esetleg később érnek vagy több sportot is szeretnének kipróbálni egy időben. Szeretettel várjuk a 10 év alatti gyerekeket, akik szeretnének megismerkedni a jégkoronggal.

Céljaink és elveink

Az Óbuda Hockey Academy elsődleges célja az utánpótlás nevelés. Mit is jelent ez?

Bővebben

Szakmai stáb

Kíváncsi vagy ki tanítaná meg Neked a jégkorongozás alapjait? Edzőink bemutatkozásához kattints bátran!

Bővebben

Igyekszünk nagy figyelmet fordítani az ifjúságnevelésre is. Fontos, hogy a sportolás mellett a hozzánk járó gyerekeket jó tanulmányi eredmények elérésére ösztönözzük. Mindemellett a bűnmegelőzés és a drog elleni határozott fellépés sem maradhat ki az Egyesület felelősségeinek köréből.

Ezekkel a határozott célokkal, a jégkorong iránti elhivatottságunkkal szeretnénk lehetőséget biztosítani mindenki számára, hogy kipróbálhassa ezt a sportot. Ha úgy dönt, hogy gyermekének csapatunknál a helye, az Óbuda Hockey Academy szeretettel várja.