Ales Gyula

A Hokisuli edzője.

Korábban atletizáltam, majd Újpesten jégkorongoztam, végül egyetemi tanulmányaim miatt felhagytam az élsporttal. 2017-ben elvégeztem a B licences edzői tanfolyamot, nagyszerű, építő jellegű hivatásnak tartom a megszerzett tudás és sportszeretet átadását a jövő generációinak. Teljes elkötelezettséggel és odaadással szeretném a jégkorong edzői munkámat végezni, jelenleg a Hokisuli edzésein és az alsóbb korosztályoknál vagyok jelen.

Hegedüs Zoltán

A Hokisuli vezetőedzője és az U8 szupermini korosztály edzője.

Olajos Márk

A Hokisuli, az U8 szupermini és az U10 mini korosztály edzője.

Kiskorom óta jégkorongozom, azóta vagyok az Óbuda Hockey Academy csapatának tagja. E sport iránti rajongásom az évek során töretlen volt, ezért úgy döntöttem, tanulmányaim befejezése után a jégkorongedzői pályát választom. Jelenleg is aktívan játszom, edzőként 2016-ban kezdtem el dolgozni, a 4-10 évesek jégkorong-oktatásával. Délelőtt korisulisokat is oktatok, egyéni edzőként pedig a korcsolyázás alapjait tanítom magánórákon. Edzői munkám során törekszem arra, hogy az általam tartott órákon a hokioktatás minőségén és a gyerekek folyamatos fejlődésén legyen a hangsúly mindamellett, hogy a jó hangulat is meglegyen.

Nagy Renáta

A Hokisuli és az U8 szupermini korosztály edzője.

Általános iskolai korcsolyaoktatás után az egyik nap megkérdezte az oktatóm sportolok-e már valamit, és nem lenne-e kedvem jégkorongozni. Akkor éppen kézilabdáztam és versenyszerűen úsztam, de felcsillant a szemem és belevágtam. Gyerek fejjel nem gondoltam volna, hogy sok év múlva ezzel fogok foglalkozni. Kisebb egyesületnél kaptam az első edzői munkámat, az edzések és gimnázium mellett kezdtem el gyerekekkel foglalkozni, mint korcsolyaoktató. Nagyon hamar megszerettem, mert nagyszerű dolog gyerekekkel foglalkozni, jó érzéssel tölt el átadni a tudásomat nekik, és látni, ahogy ezáltal fejlődnek. Később úgy döntöttem, hogy mint játékos az Óbudai Hoki Akadémiához igazolok, itt folytatni tudtam a korcsolyaoktatást és később már a Hokisuliba is besegítettem. 2018-ban elkezdtem az edzői tanulmányaimat a Testnevelési Egyetemen, illetve a Hokisuli mellett, már az U8 korosztály munkáját is segítem. Játékosként az OHA Női és U18-as csapatában is játszom a 2018/2019-es szezonban.