Kercsó Árpád

Kercsó Árpád jelenleg az egyetlen mesteredzői diplomával rendelkező jégkorongedző Magyarországon. Az erdélyi születésű szakember 1985-ben települt át Magyarországra. Szenvedélyes munkáját legkisebb korosztályokkal kezdte Dunaújvárosban és építette fel a város legendás csapatát, amelyik ötszörös magyar bajnok és tízszeres Magyar Kupa győztes lett. Az A csoportba feljutott sapporoi és krakkói válogatottak játékosai közül is sokan megfordultak a kezei alatt, többeknek nevelőedzője volt. Felnőtt csapatok melletti tapasztalatát később utánpótlás-edzőként vitte tovább, dolgozott a Ferencváros, a Budapest Stars, az Ifjabb Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia és Zalaegerszeg csapatainál is. Feladatai közé tartozik többek között a toborzási program fejlesztése, a játékosok külön jeges edzéseken történő egyéni képzése, valamint az U8 és U10 korosztályok szakmai munkájának fejlesztése.

Keresztes Donát

Gergely Zsombor

Az U16 serdülő és az U10 mini korosztály vezetőedzője.

25 évig versenyszerűen jégkorongoztam. Miután abbahagytam jégkorong pályafutásom, hozzáláttam az edzői munkához, amiben nagy örömömet lelem. Szeretném a legmagasabb edzői képesítést is megszerezni, ezért jelenleg a Testnevelési Egyetemen képzésén is részt veszek. A célom, hogy minél több gyerekkel megismertessem ennek a játéknak szépséget, és minél több olyan játékost neveljünk, akik a legmagasabb osztályokban is megállják a helyüket, valamint profi szerződést kaphatnak.

Soltó Csaba

Az U8 szupermini, U10 mini és U12 előkészítő   korosztály edzője.

Fiam által inspirálva fogtam bele az edzői munkába, miután már sokszor néztem irigykedve a lelátóról, ahogy az edzők a gyerekekkel együtt élik át a sikereket vagy éppen adnak támaszt a nehezebb percekben. Polgári munkám során is rengetegszer kellett egy-egy csapatból éles helyzetben a legtöbbet kihoznom – a jégen, gyerekekkel ez nagyon hasonló, de sokkal szebb kihívás. A csapategység és az egyéni kvalitások megtalálása,  maximális kiaknázása és fejlesztése a két legfontosabb terület, ahol eredményeket szeretnék elérni.

Péter Róbert

Az U14 korosztály vezetőedzője és az U12 korosztály edzője.

Több mint 25 éve foglalkozom utánpótlás jégkorongozókkal, először a MAC, majd az Újpest és a Budapest Stars csapatánál dolgoztam. A Gepárd JE megalapításában is részt vettem, és azóta is itt dolgozom az alsóbb korosztályokkal. Az Óbuda Hoki Akadémia csapatainál szeretek a gyerekkel dolgozni és átadni a tudásomat nekik, így hozzájárulva a fejlődésükhöz.

Falatovics Ádám

Az U12-U18 korosztályok erőnléti edzője.

Mindig is életem része volt a sport. Mai napig aktív sportolóként keresem a legjobb, leghatékonyabb edzésprogramokat, edzésmódszereket. Utánpótlás nevelésben a célom, bárki számára a magasabb teljesítmény eléréséhez szükséges koordinációhoz, kondícióhoz való hozzásegítés, élményszerű oktatás. Személyi edzésben élsportolókkal és válogatott sportolókkal is foglalkozok. Siker kulcsa az akarat!

Várady Csaba

Kapusedző.

Pályafutásom elején Dunaújvárosban dolgoztam közel 10 évet különböző korosztályú csapatokkal, majd Budapesten folytattam edzői munkámat javarészt a Budapest Stars csapatánál és lehetőséget kaptam a válogatott kapusok képzésben is. Jelenleg Újpesten és az Óbudai Hoki Akadémiánál dolgozom kapusedzőként, valamint a szövetség mentoredzőjeként felügyelem a kisebb klubokban és a válogatottaknál zajló szakmai munkát. Nevesebb tanítványaim közé tartozik Vay Ádám, Hetényi Zoltán, Rajna Miklós, Agárdy Ákos, Pleszkán József és Berényi Norbert.

Nagy Renáta

A Hokisuli, az U8 szupermini és az U10 mini korosztály edzője.

Általános iskolai korcsolyaoktatás után az egyik nap megkérdezte az oktatóm sportolok-e már valamit, és nem lenne-e kedvem jégkorongozni. Akkor éppen kézilabdáztam és versenyszerűen úsztam, de felcsillant a szemem és belevágtam. Gyerek fejjel nem gondoltam volna, hogy sok év múlva ezzel fogok foglalkozni. Kisebb egyesületnél kaptam az első edzői munkámat, az edzések és gimnázium mellett kezdtem el gyerekekkel foglalkozni, mint korcsolyaoktató. Nagyon hamar megszerettem, mert nagyszerű dolog gyerekekkel foglalkozni, jó érzéssel tölt el átadni a tudásomat nekik, és látni, ahogy ezáltal fejlődnek. Később úgy döntöttem, hogy mint játékos az Óbudai Hoki Akadémiához igazolok, itt folytatni tudtam a korcsolyaoktatást és később már a Hokisuliba is besegítettem. 2018-ban elkezdtem az edzői tanulmányaimat a Testnevelési Egyetemen, illetve a Hokisuli mellett, már az U8 és U10 korosztályok munkáját is segítem. Játékosként az OHA Női csapatában is játszom a 2019/2020-as szezonban.