Hodos Detre

Az U10 mini korosztály vezetőedzője és az U16 serdülő korosztály edzője.

A jégkoronggal négy évesen ismerkedtem meg, már elsőre nagyon tetszett ez a sportág. Lehetőségem volt sok időt a jégen tölteni, és így nem is volt kérdés, hogy mit szeretnék csinálni, illetve mi szeretnék lenni. Csíkszeredán sajátítottam el a jégkorong alapjait, majd a Fővárosba, a Budapest Stars csapatába igazoltam, ahol az ott töltött idő alatt mindent megnyertünk. Lehetőségem volt minden korosztályos válogatottban szerepelnem, végül pályafutásomat az Újpest felnőtt csapatában fejeztem be. Azóta az Óbuda Hockey Academy dolgozom, mint edző, ahol a gyerekek egyéni és csapat szintű fejlesztésén dolgozunk.

Soltó Csaba

Az U10 mini  korosztály edzője.

Fiam által inspirálva fogtam bele az edzői munkába, miután már sokszor néztem irigykedve a lelátóról, ahogy az edzők a gyerekekkel együtt élik át a sikereket vagy éppen adnak támaszt a nehezebb percekben. Polgári munkám során is rengetegszer kellett egy-egy csapatból éles helyzetben a legtöbbet kihoznom – a jégen, gyerekekkel ez nagyon hasonló, de sokkal szebb kihívás. A csapategység és az egyéni kvalitások megtalálása,  maximális kiaknázása és fejlesztése a két legfontosabb terület, ahol eredményeket szeretnék elérni.

Péter Róbert

Az U8 szupermini korosztály vezetőedzője, az U10 mini és az U12 előkészítő korosztály edzője.

Több mint 25 éve foglalkozom utánpótlás jégkorongozókkal, először a MAC, majd az Újpest és a Budapest Stars csapatánál dolgoztam. A Gepárd JE megalapításában is részt vettem, és azóta is itt dolgozom az alsóbb korosztályokkal. Az Óbuda Hoki Akadémia csapatainál szeretek a gyerekkel dolgozni és átadni a tudásomat nekik, így hozzájárulva a fejlődésükhöz.

Deák Csaba

Az U10 mini és az U12 előkészítő korosztály edzője.

Játékos pályafutásom egészét a Ferencvárosban töltöttem. Két felnőtt szezon után határoztam úgy, hogy a profi sport helyett a tanulást választom. Ezt a döntésemet azóta sem bántam meg. A főiskola második évében tisztult le bennem, hogy engem ez a pálya érdekel. Testnevelés-rekreáció szakon szereztem tanári diplomámat. Tanulmányaim elvégzése után dolgoztam sportszervezőként, animátorként, jelenleg pedig testnevelő tanár és jégkorong edző vagyok. Szerencsés vagyok a munkám miatt, hiszen egyben a hobbim is. Szeretek gyerekek közt lenni, akik nagyon sokat adnak és akiktől szintén tanulhat az ember. Próbálok, a legjobb tudásommal és alázattal azon lenni, hogy a gyerekek szeressék ezt a sportot és hogy fejlődésük a lehető legjobb irányba haladjon.

Olajos Márk

A Hokisuli, az U8 szupermini és az U10 mini korosztály edzője.

Kiskorom óta jégkorongozom, azóta vagyok az Óbuda Hockey Academy csapatának tagja. E sport iránti rajongásom az évek során töretlen volt, ezért úgy döntöttem, tanulmányaim befejezése után a jégkorongedzői pályát választom. Jelenleg is aktívan játszom, edzőként 2016-ban kezdtem el dolgozni, a 4-10 évesek jégkorong-oktatásával. Délelőtt korisulisokat is oktatok, egyéni edzőként pedig a korcsolyázás alapjait tanítom magánórákon. Edzői munkám során törekszem arra, hogy az általam tartott órákon a hokioktatás minőségén és a gyerekek folyamatos fejlődésén legyen a hangsúly mindamellett, hogy a jó hangulat is meglegyen.

Várady Csaba

Kapusedző.

Pályafutásom elején Dunaújvárosban dolgoztam közel 10 évet különböző korosztályú csapatokkal, majd Budapesten folytattam edzői munkámat javarészt a Budapest Stars csapatánál és lehetőséget kaptam a válogatott kapusok képzésben is. Jelenleg Újpesten és az Óbudai Hoki Akadémiánál dolgozom kapusedzőként, valamint a szövetség mentoredzőjeként felügyelem a kisebb klubokban és a válogatottaknál zajló szakmai munkát. Nevesebb tanítványaim közé tartozik Vay Ádám, Hetényi Zoltán, Rajna Miklós, Agárdy Ákos, Pleszkán József és Berényi Norbert.