Doór András

Az U14 és U16 3x3 csapat vezetőedzője

Keresztes Donát

Ales Gyula

Az U14 kölyök korosztály edzője.

Korábban atletizáltam, majd Újpesten jégkorongoztam, végül egyetemi tanulmányaim miatt felhagytam az élsporttal. 2017-ben elvégeztem a B licences edzői tanfolyamot, nagyszerű, építő jellegű hivatásnak tartom a megszerzett tudás és sportszeretet átadását a jövő generációinak. Teljes elkötelezettséggel és odaadással szeretném a jégkorong edzői munkámat végezni, jelenleg a Hokisuli edzésein és az alsóbb korosztályoknál vagyok jelen.

Falatovics Ádám

Az U12-U18 korosztályok erőnléti edzője.

Mindig is életem része volt a sport. Mai napig aktív sportolóként keresem a legjobb, leghatékonyabb edzésprogramokat, edzésmódszereket. Utánpótlás nevelésben a célom, bárki számára a magasabb teljesítmény eléréséhez szükséges koordinációhoz, kondícióhoz való hozzásegítés, élményszerű oktatás. Személyi edzésben élsportolókkal és válogatott sportolókkal is foglalkozok. Siker kulcsa az akarat!

Várady Csaba

Kapusedző.

Pályafutásom elején Dunaújvárosban dolgoztam közel 10 évet különböző korosztályú csapatokkal, majd Budapesten folytattam edzői munkámat javarészt a Budapest Stars csapatánál és lehetőséget kaptam a válogatott kapusok képzésben is. Jelenleg Újpesten és az Óbudai Hoki Akadémiánál dolgozom kapusedzőként, valamint a szövetség mentoredzőjeként felügyelem a kisebb klubokban és a válogatottaknál zajló szakmai munkát. Nevesebb tanítványaim közé tartozik Vay Ádám, Hetényi Zoltán, Rajna Miklós, Agárdy Ákos, Pleszkán József és Berényi Norbert.