Sarkadi Csaba

Az U14 kölyök korosztály vezetőedzője.

Pályafutásomat játékosként kezdtem több mint 40 éve, karrierem során megfordultam több klubcsapatban és a válogatottban is. Jelenleg is aktívan játszom, edzői karrieremet 2011-ben kezdtem el. Fizioterapeutaként 2008 óta a válogatott programokban is dolgozom, ez jó rálátást biztosított az edzői feladatokra is. Az U14-es csapat vezetőedzői posztját idén kaptam meg és szeretném, ha minél több tudást át tudnék adni a srácoknak és remélem közösen szép sikereket fogunk elérni.

Haluska Gábor

Az U14 korosztály edzője.

A jégkorongot 10 évesen kezdtem az NSZE-nél és a Ferencvárosnál folytattam. Több évig a hazai első osztályú bajnokságban játszottam, de már hosszú ideje a MAC OB II csapatának tagja vagyok. Különböző sportágakban kipróbáltam magam, de mindig a jégkorongot tartottam a nagybetűs SPORT-nak. Az évek során volt alkalmam edzőként is kipróbálni magam, de az igazi lehetőséget most kaptam meg az Óbuda Hockey Academy megkeresése révén.

Falatovics Ádám

Az U12-U18 korosztályok erőnléti edzője.

Mindig is életem része volt a sport. Mai napig aktív sportolóként keresem a legjobb, leghatékonyabb edzésprogramokat, edzésmódszereket. Utánpótlás nevelésben a célom, bárki számára a magasabb teljesítmény eléréséhez szükséges koordinációhoz, kondícióhoz való hozzásegítés, élményszerű oktatás. Személyi edzésben élsportolókkal és válogatott sportolókkal is foglalkozok. Siker kulcsa az akarat!

Várady Csaba

Kapusedző.

Pályafutásom elején Dunaújvárosban dolgoztam közel 10 évet különböző korosztályú csapatokkal, majd Budapesten folytattam edzői munkámat javarészt a Budapest Stars csapatánál és lehetőséget kaptam a válogatott kapusok képzésben is. Jelenleg Újpesten és az Óbudai Hoki Akadémiánál dolgozom kapusedzőként, valamint a szövetség mentoredzőjeként felügyelem a kisebb klubokban és a válogatottaknál zajló szakmai munkát. Nevesebb tanítványaim közé tartozik Vay Ádám, Hetényi Zoltán, Rajna Miklós, Agárdy Ákos, Pleszkán József és Berényi Norbert.