Keresztes Donát

Hodos Detre

Az U12 előkészítő korosztály vezetőedzője és az U8 szupermini korosztály edzője.

A jégkoronggal négy évesen ismerkedtem meg, már elsőre nagyon tetszett ez a sportág. Lehetőségem volt sok időt a jégen tölteni, és így nem is volt kérdés, hogy mit szeretnék csinálni, illetve mi szeretnék lenni. Csíkszeredán sajátítottam el a jégkorong alapjait, majd a Fővárosba, a Budapest Stars csapatába igazoltam, ahol az ott töltött idő alatt mindent megnyertünk. Lehetőségem volt minden korosztályos válogatottban szerepelnem, végül pályafutásomat az Újpest felnőtt csapatában fejeztem be. Azóta az Óbuda Hockey Academy dolgozom, mint edző, ahol a gyerekek egyéni és csapat szintű fejlesztésén dolgozunk.

Soltó Csaba

Az U8 szupermini, U10 mini és U12 előkészítő   korosztály edzője.

Fiam által inspirálva fogtam bele az edzői munkába, miután már sokszor néztem irigykedve a lelátóról, ahogy az edzők a gyerekekkel együtt élik át a sikereket vagy éppen adnak támaszt a nehezebb percekben. Polgári munkám során is rengetegszer kellett egy-egy csapatból éles helyzetben a legtöbbet kihoznom – a jégen, gyerekekkel ez nagyon hasonló, de sokkal szebb kihívás. A csapategység és az egyéni kvalitások megtalálása,  maximális kiaknázása és fejlesztése a két legfontosabb terület, ahol eredményeket szeretnék elérni.

Falatovics Ádám

Az U12-U18 korosztályok erőnléti edzője.

Mindig is életem része volt a sport. Mai napig aktív sportolóként keresem a legjobb, leghatékonyabb edzésprogramokat, edzésmódszereket. Utánpótlás nevelésben a célom, bárki számára a magasabb teljesítmény eléréséhez szükséges koordinációhoz, kondícióhoz való hozzásegítés, élményszerű oktatás. Személyi edzésben élsportolókkal és válogatott sportolókkal is foglalkozok. Siker kulcsa az akarat!

Várady Csaba

Kapusedző.

Pályafutásom elején Dunaújvárosban dolgoztam közel 10 évet különböző korosztályú csapatokkal, majd Budapesten folytattam edzői munkámat javarészt a Budapest Stars csapatánál és lehetőséget kaptam a válogatott kapusok képzésben is. Jelenleg Újpesten és az Óbudai Hoki Akadémiánál dolgozom kapusedzőként, valamint a szövetség mentoredzőjeként felügyelem a kisebb klubokban és a válogatottaknál zajló szakmai munkát. Nevesebb tanítványaim közé tartozik Vay Ádám, Hetényi Zoltán, Rajna Miklós, Agárdy Ákos, Pleszkán József és Berényi Norbert.