Boros Norbert

Az U12 előkészítő korosztály és a női csapat vezetőedzője.

2000-ben kezdtem el jégkorongozni a MAC csapatánál, egészen 2010-ig, majd az UTE-ban folytattam a pályafutásomat U20-ig, viszont a tanulást fontosabbnak tartottam, így végül a tanulás mellett döntöttem és mellette már csak hobbiszinten játszottam. Egy időre más területen helyezkedtem el, de nem tudtam a jégkorong nélkül élni, így az edzőként kezdtem el dolgozni és jelenleg az U12 és Női csapat vezetőedzője vagyok, ahol célom, hogy minden játékosomat a lehető legjobban fejlesszem.

Tóth Adrián

Az U12 korosztály edzője.

Hétévesen kezdtem el jégkorongozni Székesfehérváron, egészen 22 éves koromig játszottam ott, majd Miskolcon és idén már a Ferencvárosban. Az Óbuda Hockey Academy vezetősége keresett meg a nyáron ezzel a lehetőséggel, hogy az OHA csapatainál edzőként dolgozzak. Így kerültem Óbudára, hogy játékos pályafutásom mellett segítsem az utánpótláscsapatok munkáját. Nagyon jól érzem itt magam és örülök, hogy itt kezdhetem meg edzői karrierem! "A jégkorong az életem!"

 

Péter Róbert

Az U8 szupermini korosztály vezetőedzője, az U10 mini és az U12 előkészítő korosztály edzője.

Több mint 25 éve foglalkozom utánpótlás jégkorongozókkal, először a MAC, majd az Újpest és a Budapest Stars csapatánál dolgoztam. A Gepárd JE megalapításában is részt vettem, és azóta is itt dolgozom az alsóbb korosztályokkal. Az Óbuda Hoki Akadémia csapatainál szeretek a gyerekkel dolgozni és átadni a tudásomat nekik, így hozzájárulva a fejlődésükhöz.

Deák Csaba

Az U10 mini és az U12 előkészítő korosztály edzője.

Játékos pályafutásom egészét a Ferencvárosban töltöttem. Két felnőtt szezon után határoztam úgy, hogy a profi sport helyett a tanulást választom. Ezt a döntésemet azóta sem bántam meg. A főiskola második évében tisztult le bennem, hogy engem ez a pálya érdekel. Testnevelés-rekreáció szakon szereztem tanári diplomámat. Tanulmányaim elvégzése után dolgoztam sportszervezőként, animátorként, jelenleg pedig testnevelő tanár és jégkorong edző vagyok. Szerencsés vagyok a munkám miatt, hiszen egyben a hobbim is. Szeretek gyerekek közt lenni, akik nagyon sokat adnak és akiktől szintén tanulhat az ember. Próbálok, a legjobb tudásommal és alázattal azon lenni, hogy a gyerekek szeressék ezt a sportot és hogy fejlődésük a lehető legjobb irányba haladjon.

Falatovics Ádám

Az U12-U18 korosztályok erőnléti edzője.

Mindig is életem része volt a sport. Mai napig aktív sportolóként keresem a legjobb, leghatékonyabb edzésprogramokat, edzésmódszereket. Utánpótlás nevelésben a célom, bárki számára a magasabb teljesítmény eléréséhez szükséges koordinációhoz, kondícióhoz való hozzásegítés, élményszerű oktatás. Személyi edzésben élsportolókkal és válogatott sportolókkal is foglalkozok. Siker kulcsa az akarat!

Várady Csaba

Kapusedző.

Pályafutásom elején Dunaújvárosban dolgoztam közel 10 évet különböző korosztályú csapatokkal, majd Budapesten folytattam edzői munkámat javarészt a Budapest Stars csapatánál és lehetőséget kaptam a válogatott kapusok képzésben is. Jelenleg Újpesten és az Óbudai Hoki Akadémiánál dolgozom kapusedzőként, valamint a szövetség mentoredzőjeként felügyelem a kisebb klubokban és a válogatottaknál zajló szakmai munkát. Nevesebb tanítványaim közé tartozik Vay Ádám, Hetényi Zoltán, Rajna Miklós, Agárdy Ákos, Pleszkán József és Berényi Norbert.