Keresztes Donát

Gergely Zsombor

Az U16 serdülő és az U10 mini korosztály vezetőedzője.

25 évig versenyszerűen jégkorongoztam. Miután abbahagytam jégkorong pályafutásom, hozzáláttam az edzői munkához, amiben nagy örömömet lelem. Szeretném a legmagasabb edzői képesítést is megszerezni, ezért jelenleg a Testnevelési Egyetemen képzésén is részt veszek. A célom, hogy minél több gyerekkel megismertessem ennek a játéknak szépséget, és minél több olyan játékost neveljünk, akik a legmagasabb osztályokban is megállják a helyüket, valamint profi szerződést kaphatnak.

Hodos Detre

Az U12 előkészítő korosztály vezetőedzője és az U8 szupermini korosztály edzője.

A jégkoronggal négy évesen ismerkedtem meg, már elsőre nagyon tetszett ez a sportág. Lehetőségem volt sok időt a jégen tölteni, és így nem is volt kérdés, hogy mit szeretnék csinálni, illetve mi szeretnék lenni. Csíkszeredán sajátítottam el a jégkorong alapjait, majd a Fővárosba, a Budapest Stars csapatába igazoltam, ahol az ott töltött idő alatt mindent megnyertünk. Lehetőségem volt minden korosztályos válogatottban szerepelnem, végül pályafutásomat az Újpest felnőtt csapatában fejeztem be. Azóta az Óbuda Hockey Academy dolgozom, mint edző, ahol a gyerekek egyéni és csapat szintű fejlesztésén dolgozunk.

Falatovics Ádám

Az U12-U18 korosztályok erőnléti edzője.

Mindig is életem része volt a sport. Mai napig aktív sportolóként keresem a legjobb, leghatékonyabb edzésprogramokat, edzésmódszereket. Utánpótlás nevelésben a célom, bárki számára a magasabb teljesítmény eléréséhez szükséges koordinációhoz, kondícióhoz való hozzásegítés, élményszerű oktatás. Személyi edzésben élsportolókkal és válogatott sportolókkal is foglalkozok. Siker kulcsa az akarat!

Várady Csaba

Kapusedző.

Pályafutásom elején Dunaújvárosban dolgoztam közel 10 évet különböző korosztályú csapatokkal, majd Budapesten folytattam edzői munkámat javarészt a Budapest Stars csapatánál és lehetőséget kaptam a válogatott kapusok képzésben is. Jelenleg Újpesten és az Óbudai Hoki Akadémiánál dolgozom kapusedzőként, valamint a szövetség mentoredzőjeként felügyelem a kisebb klubokban és a válogatottaknál zajló szakmai munkát. Nevesebb tanítványaim közé tartozik Vay Ádám, Hetényi Zoltán, Rajna Miklós, Agárdy Ákos, Pleszkán József és Berényi Norbert.