Péter Róbert

Az U8 szupermini korosztály vezetőedzője, az U10 mini és az U12 előkészítő korosztály edzője.

Több mint 25 éve foglalkozom utánpótlás jégkorongozókkal, először a MAC, majd az Újpest és a Budapest Stars csapatánál dolgoztam. A Gepárd JE megalapításában is részt vettem, és azóta is itt dolgozom az alsóbb korosztályokkal. Az Óbuda Hoki Akadémia csapatainál szeretek a gyerekkel dolgozni és átadni a tudásomat nekik, így hozzájárulva a fejlődésükhöz.

Hegedüs Zoltán

A Hokisuli vezetőedzője és az U8 szupermini korosztály edzője.

Olajos Márk

A Hokisuli, az U8 szupermini és az U10 mini korosztály edzője.

Kiskorom óta jégkorongozom, azóta vagyok az Óbuda Hockey Academy csapatának tagja. E sport iránti rajongásom az évek során töretlen volt, ezért úgy döntöttem, tanulmányaim befejezése után a jégkorongedzői pályát választom. Jelenleg is aktívan játszom, edzőként 2016-ban kezdtem el dolgozni, a 4-10 évesek jégkorong-oktatásával. Délelőtt korisulisokat is oktatok, egyéni edzőként pedig a korcsolyázás alapjait tanítom magánórákon. Edzői munkám során törekszem arra, hogy az általam tartott órákon a hokioktatás minőségén és a gyerekek folyamatos fejlődésén legyen a hangsúly mindamellett, hogy a jó hangulat is meglegyen.

Várady Csaba

Kapusedző.

Pályafutásom elején Dunaújvárosban dolgoztam közel 10 évet különböző korosztályú csapatokkal, majd Budapesten folytattam edzői munkámat javarészt a Budapest Stars csapatánál és lehetőséget kaptam a válogatott kapusok képzésben is. Jelenleg Újpesten és az Óbudai Hoki Akadémiánál dolgozom kapusedzőként, valamint a szövetség mentoredzőjeként felügyelem a kisebb klubokban és a válogatottaknál zajló szakmai munkát. Nevesebb tanítványaim közé tartozik Vay Ádám, Hetényi Zoltán, Rajna Miklós, Agárdy Ákos, Pleszkán József és Berényi Norbert.

Nagy Renáta

A Hokisuli és az U8 szupermini korosztály edzője.

Általános iskolai korcsolyaoktatás után az egyik nap megkérdezte az oktatóm sportolok-e már valamit, és nem lenne-e kedvem jégkorongozni. Akkor éppen kézilabdáztam és versenyszerűen úsztam, de felcsillant a szemem és belevágtam. Gyerek fejjel nem gondoltam volna, hogy sok év múlva ezzel fogok foglalkozni. Kisebb egyesületnél kaptam az első edzői munkámat, az edzések és gimnázium mellett kezdtem el gyerekekkel foglalkozni, mint korcsolyaoktató. Nagyon hamar megszerettem, mert nagyszerű dolog gyerekekkel foglalkozni, jó érzéssel tölt el átadni a tudásomat nekik, és látni, ahogy ezáltal fejlődnek. Később úgy döntöttem, hogy mint játékos az Óbudai Hoki Akadémiához igazolok, itt folytatni tudtam a korcsolyaoktatást és később már a Hokisuliba is besegítettem. 2018-ban elkezdtem az edzői tanulmányaimat a Testnevelési Egyetemen, illetve a Hokisuli mellett, már az U8 korosztály munkáját is segítem. Játékosként az OHA Női és U18-as csapatában is játszom a 2018/2019-es szezonban.