Sportkomplexum

Jégidő bérlésével kapcsolatban Balog Péternél lehet érdeklődni a +36 30 900 3219 telefonszámon, vagy e-mailen a jegberles@obudahoki.hu címen.

Az Óbuda Hockey Academy edzéseinek az Óbudai Jégcsarnok létesítményei adnak otthont. Az alábbiakban az épületegyüttes elemeit mutatjuk be.

Jégpályák:

Létesítményünk két fedett jégpályával rendelkezik, amelyek révén minden korosztályunk megfelelő mennyiségű edzésidőhöz jut. A nemzetközi szabványnak megfelelő méretű, lelátóval is rendelkező nagypályán egész évben edzhetnek játékosaink, valamint itt bonyolítjuk le a hazai mérkőzéseinket is. Kispályánkon a technikai edzéseké, továbbá az U8- és U10 csapatok számára az edzőmérkőzéseké a terep.

Kiszolgálóépületek:

A jégcsarnok területén összesen 15 öltöző helyezkedik el. Kisebbik öltözőépületünkben korosztályos csapataink állandó öltözői és az egyesület irodája kaptak helyet, míg a konténerben a vendégöltözők találhatóak. Jelenleg is épülő központi épületünk alsó szintjén további öltözőket alakítottunk ki, ahonnan mindkét pálya könnyen megközelíthető, valamint itt lesz a főporta és a hokisbolt is. Az első emeleten még zajlik a munka, itt nemsokára étterem és még több öltöző lesz. A második emeleten foglal helyet a metodikai központ és a balett-terem, ahol fedett helyen végezhetnek szárazedzéseket a különféle jeges sportok képviselői, továbbá itt találjuk az előadótermet, amely az elméleti órákhoz, előadásokhoz, konferenciákhoz biztosítja a helyszínt.

Információ:
Balog Péter
Telefon: +36 30 900 3219
E-mail: jegberles@obudahoki.hu
Cím: 1037 Budapest, Kubik utca 6.
facebook  Óbudai Jégcsarnok

 

A főépület bejárata

Kis épület, az öltözők egy részével

Öltöző

Kispálya
Nagypálya
Metodikai Központ
Metodikai Központ