Ismét komoly tornán szerepeltek a minisek

A január 25. és 27. között a Tüskecsarnokban megrendezett, AAA-szintű nemzetközi eseményről Soltó Csaba edző számolt be nekünk.

Az OHA U10 A alakulata már január végén megkezdte a báli szezont a MAC-Hídépítő Carnival Cup-on.

Az igen nívós nemzetközi torna komoly kihívás elé állította csapatunkat, de a december eleji Santa Claus Cup után Hodos Detre vezetőedző és segítői tudták, hogy a csapatban benne van az a tudás és sebesség, ami egy ilyen tornán való eredményes részvételhez szükséges.

A három napos megmérettetés péntek délután kezdődött két meccsel – ahol sajnos nem sikerült hozni a remélt színvonalat. Szombaton további mérkőzések vártak a Gepárdokra, amelyeken vegyes képet mutatott a játék. Ismét bebizonyosodott, hogy a tudás megvan a gyerekekben ahhoz, hogy gyakorlatilag bárkit megszorítsanak vagy megverjenek, de ez nem mindig mutatkozik meg a jégen…

Meccsről meccsre változó fegyelmet és teljesítményt nyújtva, a vasárnapi helyosztó alapján végül a 13. helyezést értük el a 16 csapatos nemzetközi mezőnyben, ami objektíven és szubjektíven is felülmúlja a tavalyi teljesítményt.

Ez a torna egyrészt újra megmutatta, hogy a csapat felnőtt a korosztály legsikeresebb csapatainak szintjére, azonban ezt a tudást még nem sikerül minden alkalommal a jégre vinni. Ezen is dolgozni fogunk az edzéseken!