Hokisuli

Kedves Gyerekek és Szülők!

A Hokisuli kiváló lehetőséget nyújt a jégkoronggal ismerkedő gyermekek számára. Átmenetet biztosít a korcsolyaoktatás és a jégkorongozás között, illetve felzárkózási lehetőséget biztosít.

Szeptember és március között, hetente két alkalommal, szerda délután (18:00) és szombat délelőtt (10:30) várjuk a jelentkezőket jégpályánkon. A Jégbeosztás menüpontban rendszeresen frissítjük az aktuális heti időpontokat.

A Hokisulin a részvétel az első edzéstől számított két hétben ingyenes egy alap regisztrációt követően, utána egyesületi regisztráció és a csökkentetett (12.000 Ft-os) havi díj megfizetése szükséges.

Kérjük, hogy a regisztrációhoz küldje el az alábbi adatokat e-mailben:
Gyermek neve, születési éve. A regisztrációt minden esetben visszaigazoljuk!

A korosztályos vezetőedzők rendszeresen látogatják a Hokisuli edzéseit és egyeztetnek a Hokisuli edzőivel. A gyermek fejlődésétől függően fog tudni csatlakozni a korosztályos edzésekhez. A korosztályos edzések látogatása esetén a következő hónaptól teljes összegű havi díj megfizetése szükséges.

A Hokisulival kapcsolatos kérdésekkel Nagy Renátánál lehet érdeklődni a +36301608358-as telefonszámon vagy a hokisuli@obudahoki.hu e-mail címen.

Felszerelésekkel kapcsolatban bővebb tájékoztatást ITT érhetnek el!