Heti összefoglaló – 2019/12. hét

Az elmúlt héten 2 tornán és 5 bajnoki mérkőzésen voltak érdekeltek csapataink.

 

U8:

Szupermini B-seink vasárnap a MAC Budapest Sárga csapata által rendezett tornán vettek részt a Kisstadionban.

 

U10:

Mini B-brigádunk szombaton a Jégkert SE tornáján szerepelt a Budai Jégpályán.

 

U14 A:

Kölyök A-csapatunk két nagyszerű győzelemmel nyugtázta a hetet! Először csütörtökön a MAC Budapest B-vel mérkőztünk meg; az első gólra a középső harmadig kellett várni, de ekkor mindjárt kettő is akadt, és mindegyiket az OHA szerezte: Győri Rómeó és Abonyi Trisztán volt eredményes. A hajrában Abonyi megtriplázta találatai számát, végül Tóth Milán tett pontot a találkozó végére. Soós István Kolos eközben minden vendéglövést hárított, így teljesen megérdemelten arattunk 5-0 arányú győzelmet!

Szombaton a KMH SE Knights érkezett hozzánk. Tóth Milán már az első játékrészben megszerezte a vezetést az óbudaiaknak, ám ezt követően egészen a 49. percig nem született újabb találat; ekkor Boleska Domonkos zörgette meg az ellenfél hálóját, majd nemsokára Ivády Nina is feliratkozott a góllövők közé. A kapunkban ezúttal Váradi András brillírozott, így impozáns 3-0-s eredménnyel zártuk az összecsapást.

Eredmények – U14-es bajnokság, helyosztók (9-18. helyezettek):

Óbuda Hockey Academy – MAC Budapest B 5-0 (0-0, 2-0, 3-0)

Óbuda Hockey Academy – KMH SE Knights 3-0 (1-0, 0-0, 2-0)

 

U14 B:

Kölyök B-alakulatunk csütörtökön a Lehel HC-hoz utazott Jászberénybe. A vendéglátók végig uralták a mérkőzést: az első húsz percben három, a másodikban öt, végül további három találattal terhelték meg a kapunkat, így fölényes, 11-0-s győzelmet könyvelhettek el.

Eredmény – U14-es bajnokság, helyosztók (19-31. helyezettek):

Lehel HC – Óbuda Hockey Academy B 11-0 (3-0, 5-0, 3-0)

 

U16:

Szerdán Szegedre utazott U16-os együttesünk. A 12. percben Lambert Levente megszerezte a vezetést az óbudaiaknak, de a hazaiak nemsokára megfordították a az állást. A folytatásban ismét két csongrádi gól következett, és bár Angelusz Áron Manó csökkentette a különbséget, a harmad végén újra ellenfelünk örülhetett. A záró játékrészben vendéglátóink bevitték hatodik találatukat is, és noha Ivády Milán, majd Nádasy Márton is szépített, az egyenlítésre már nem maradt idő – 6-4 lett a vége.

Vasárnap a KMH SE-hez látogattak serdülőink a Tüskesátorba, ahol az első harmadban egy-egy gólt lőtt a két csapat (tőlünk Boleska Dániel villant), azonban a középső játékrészben zsinórban három óbudai találat született: sorrendben Ivády Milán, Lambert Levente, majd Farkas Boldizsár növelte előnyünket. Zárkóztak a hazaiak, az utolsó etapban háromszor is eredményesek voltak, de Ivády Milán és Nádasy Márton révén megtartottuk a vezetést, így végül 4-6-os OHA-sikerrel zárult a találkozó!

Eredmények – U16 B-bajnokság, helyosztók:

Goodwill Pharma Szegedi Vízmű – Óbuda Hockey Academy 6-4 (2-1, 3-1, 1-2)

KMH SE – Óbuda Hockey Academy 4-6 (1-1, 0-3, 3-2)