Női

A 2016-2017 es szezonban a Gepárd Jégkorong Egyesület vezetője, Hegedüs Zoltán kezdeményezésére megalakult a női csapat. A játékosok egy része és az edző a Vasas csapatától érkezett. Az óbudai korosztályos csapatokban játszó lányokkal kiegészülve indult el a bajnokságban a női csapat.

A szezon kezdete után is csatlakozott egy-két idősebb lány, akik már ugyan egyszer abbahagyták a jégkorongot, de újra kedvet kaptak hozzá, hogy jó körülmények között játszhattak és segíthették a fiatalabb lányokat.

A vegyes életkor ellenére, a sok edzésnek köszönhetően hamar csapattá kovácsolódtak a lányok, és az első szezont az OBII-es bajnokságban a harmadik helyen zárták.

A 2017-2018 as szezont már magasabb szintű játékállománnyal tudtuk megkezdeni. Az edzőtábor után ugyanis, külföldről érkezett haza hozzánk, két idősebb magyar játékos, valamint más utánpótlás csapatokból is átigazolt három fiatal lány. Így ebben a szezonban, nagyobb kihívás elé lett állítva a csapat, ugyanis nem csak az OBI illetve OBII-es bajnokságba neveztünk, hanem az osztrák bázisú DEBL-ben is indultunk.

A rengeteg edzésnek, a nagy motiváltságnak, az egyesület támogatásának és a magabiztos kapus teljesítménynek köszönhetően a lányok megnyerték az Osztrák bajnokságot (DEBL). Az OBI-ben illetve az OBII-ben pedig harmadik helyezést értek el.

A 2018-2019-es szezonban új, fiatal csapat építésébe kezdtünk kevés, viszont lelkes lányokkal kezdtük meg. A jelenlegi női csapatunk az OBII-es bajnokságban indult el. Tekintettel arra, hogy az itt játszó lányok, az U14,U16, illetve az U18-as bajnokságban is szerepelnek, a hangsúlyt ebben az évben leginkább az utánpótlásra és a toborzásra fektetjük.