Klasszis vendégek Óbudán!

A karantén időszak alatt sem tétlenkedtek a csarnokban, hiszen a nagy pályán megújult a világítás, a gumiburkolat, valamint a csarnok falainak fedése is. A jeges eszközparkot is kibővítettük, így segítve játékosaink fejlődését. A főépületben rengeteg fejlesztés történt, a kiszolgáló helyiségek mellett 4 új öltözővel bővültünk.

Fotó: Szombathelyi Beáta

A kialakult vírushelyzet után Óbudán elsők között fagyasztottuk újra a jeget. Július első hetében a Jégkert SE, a Városgazda Akadémia és a Hatvani Gigászok csapatait táboroztak nálunk, míg a következő héten az ACE HOCKEY és a Pavuk SE nyári tábora zajlott rengeteg gyerek részvételével. A hónap második felében több műkorcsolya és jégkorongos tábornak is otthon ad a csarnokunk. Augusztusban pedig már a korosztályos edzőtáborokkal töltjük meg a jeget.

Fotó: Patonai Bátor

Az Óbuda Hockey Academy U18 és U16 csapata a felnőtt válogatott jégkorongozóinak is segítséget nyújtott, hiszen heti két alkalommal közösen edzhettek jégen és szárazon egyaránt. Remek alkalom volt arra, hogy az OHA idősebb játékosai közelről megtapasztalják milyen a profi mentalitás és játék sebessége ezen a szinten. Ezúton is köszönjük Bálizs Bencének, Kiss Dánielnek, Kreisz Brúnónak, Magosi Bálintnak, Nagy Krisztiánnak, Papp Kristófnak, Pozsgai Tamásnak, Révész Marcellnak, Sebők Balázsnak és Tóth Adriánnak, hogy eljöttek, várjuk őket jövő nyáron is!