Kercsó Árpád Óbudán!

Az Óbuda Hockey Academy az infrastrukturális fejlesztések mellett az elmúlt években az edzői stáb megerősítésén is dolgozott. Örömmel jelentjük be, hogy edzői garnitúránkat sikerült egy komoly névvel bővíteni.

Kercsó Árpád jelenleg az egyetlen mesteredzői diplomával rendelkező jégkorongedző Magyarországon. Az erdélyi születésű szakember 1985-ben települt át Magyarországra. Szenvedélyes munkáját legkisebb korosztályokkal kezdte Dunaújvárosban és építette fel a város legendás csapatát, amelyik ötszörös magyar bajnok és tízszeres Magyar Kupa győztes lett. Az A csoportba feljutott sapporoi és krakkói válogatottak játékosai közül is sokan megfordultak a kezei alatt, többeknek nevelőedzője volt. Felnőtt csapatok melletti tapasztalatát később utánpótlás-edzőként vitte tovább, dolgozott a Ferencváros, a Budapest Stars, az Ifjabb Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia és Zalaegerszeg csapatainál is.

Kercsó Árpád 2020 nyarától már az Óbuda Hockey Academy sikereiért dolgozik. Feladatai közé tartozik majd a toborzási programunk megerősítése, a játékosok külön jeges edzéseken történő egyéni képzése, valamint az U8 és U10 korosztályok szakmai munkájának fejlesztése. Az elmúlt évtizedekben rendkívül sok tehetséges játékos került ki a kezei alól, így bízunk benne, hogy munkájával egyesületünk továbbfejlődéséhez is hozzá tud járulni.

Köszöntünk Óbudán és sok siker kívánunk Árpi bá’!